Yritys

Ideasta valmiiksi rakennukseksi, meiltä saat kaiken

Svarvars on kunnon kauppa kaikille rakentajille

Rakennusprojektisi voi olla helppo tai hankala, iso tai pieni, autamme sinua projektin alusta loppuun asti.

  • Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja antavat neuvoja ja vinkkeja jo suunnitteluvaiheessa.
  • Autamme sinua laskemaan tarvittavan materiaalin menekin sekä arvioimaan kokonaiskustannuksen.
  • Tilaa helposti puhelimitse tai sähköpostitse. Keräämme tilaamasi tuotteet ja toimitamme ne työmaalle sopimuksen mukaan ja sovittuun aikaan.
  • Tavaratoimituksesi paketoidaan kestävällä muovillamme, joka kestää kaikenlaisia sääoloja.
  • Huolehdimme siitä, että rakentamisesi sujuu hyvin jo alusta alkaen - jotta sinä säästäisit aikaa, työtä ja rahaa!
  • Meiltä saat myös katkaisupalvelun.

Tule tutustumaan suureen valikoimaamme!

Yritysinfo

Oy Svarvars Trävaruhandel Ab on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka kotipaikkakunta on Uudessakaarlepyyssä, Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 1978 ja se työllistää tänä päivänä 10 henkilöä. Svarvars Trävaruhandel on erikoistunut puutavaran myyntiin niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille. Heinäkuussa 1999 avasimme uuden myyntihallin, jonka myötä Svarvars muuttui perinteisestä puutavarakaupasta seudun nykyaikaisimmaksi puutavarataloksi. Drive-in myyntihallissamme asiointi on sujuvaa. Tarjolla olevat tuotteet on aseteltu esille järjestelmällisesti, siten että asiakkaan on ne helppo löytää. 

Vuoden Yrittäjä 2011

Kaupunginhallitus valitsee joka vuosi "Vuoden yrittäjän" Uudessakaarlepyyssä ja 9.1.2012 Ab Svarvarin puutavaraliike Oy valittiin Vuoden yrittäjäksi Uudessakaarlepyyssä. Perustelut ovat: Ab Svarvarin puutavaraliike Oy on moderni ja uudella ajattelutavalla toimiva yritys joka on palvelun ja asiakasystävällisten ratkaisujen ansiosta uranuurtaja toimialallaan. Yrityksellä on vahva tulevaisuudenusko ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluja. Svarvarin puutavaraliike on hyvä esikuva yrittäjyydelle Uudessakaarlepyyssä ja saa sen ansiosta yrittäjäpalkinnon 2011